Ajánlatkérés

Kérje ingyenes árajánlatunkat

Napkollektor
Napelem

Hit Counter provided by Sign Holders

Kerti zuhany

SOLAR Kerti zuhany
35 literes + lábmosó csappal
Bruttó 38 100 Ft
(előrendelés esetén ebből az árból kapja az 5% kedvezményt)

 
 
Ez a termék kertjének ékessége lehet, hiszen egy meleg nyári délutánon felfrissülést hozhat Önnek és családjának, ha éppen napoznak vagy kertjükben dolgoznak, netalán gyermekei játszanak a kertben. Nem kell úszómedencéjének lennie vagy strandra mennie ahhoz, hogy élvezhesse a nyári fürdőzést, és ezt a saját kertjében teheti meg.

Mindezt anélkül, hogy költséges vízvezeték szerelési munkákat kellene elvégeztetnie. Csupán csak annyi a teendő, hogy a kerti csaphoz használt locsolócsövet egy gyorscsatlakozó egység segítségével kell a tusolóhoz csatlakoztatnia. Az eszközt célszerű a talajhoz rögzíteni, hogy stabilan álljon.

A SOLAR Kerti zuhany kellemes zuhanyzást biztosít és ehhez nem kell semmi más csak a nap melege. A Nap egy-két óra alatt felmelegíti a zuhanytestben lévő vizet és máris beállíthatja saját magának a legmegfelelőbb vízhőmérsékletet. Így ez a megoldás olcsó, praktikus, bárki számára elérhető.

A tél beálltával érdemes (célszerű) leszerelni és fedett helyen tárolni a kerti zuhanyt. Könnyű súlyából kifolyólag könnyen mozgatható.

A kerti zuhany használata során hőtágulás következtében a zuhanyrózsánál csöpögés előfordulhat, ez azonban nem a zuhany hibája, hanem egy teljesen normális jelenség.


A SOLAR Kerti zuhany termékleírása:
- 35 literes
- lábmosó csappal ellátva
- UV álló pvc cső
- csappal állítható hideg-melegvíz
 
 Amennyiben most megrendeli, 5% kedvezménnyel vásárolhatja meg kerti zuhanyát, amint megérkezik, értesítjük.


Előrendelő neve:*
E-mail cím:*
Telefonszám (pl.: +36 30 1234567):*
Megrendelt darabszám:*
Számlán szereplő név vagy cégnév:*
Irányítószám:*
Város:*
Utca, házszám:*
Adószám :
Kiszállítási cím ha kér kiszállítást (Irányítószám, Város, utca, házszám):
Egyéb megjegyzés:

Oszd meg ha tetszett
  • Facebook